HomeDomaca MuzikaNa chatu sa fanovima: Skidaj se, Bobane!

Na chatu sa fanovima: Skidaj se, Bobane!

Pevač Boban Rajović često ističe kako ima najbolje fanove na svetu.
Zato se trudi da im uvek bude na raspolaganju i da im se na neki način oduži za svu ljubav i podršku koju mu pružaju.

50204_boban-rajovic_af[1]

Jedno od iznenađenja priredio im je sinoć kada se na društvenoj mreži FB uključio u grupni chat sa stotinjak najvatrenijih fanova, što je izazvalo opšti haos i oduševljenje, posebno devojaka u grupi.

Obzirom da Rajović priprema dva velika koncerta u Hrvatskoj, to je bila glavna tema razgovora. Tako su od repertoara na koncertima došli i do predloga i molbe da se Boban skine na koncertu, a kako bi ga odobrovoljili i ohrabrili za taj potez fanovi su obećali da će slediti njegov primer.

“Znači, sledi kolektivno skidanje?” – pitao je Rajović uz primedbu da će morati malo da pojača vežbe kako bi bio tip top do koncerata u splitskoj a zatim i u zagrebačkoj Areni.

Boban Rajovic na Facebook: https://www.facebook.com/BobanRajovicOfficial/

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments