HomeDomaca MuzikaMinuta ćutanja za Ekrema pa filmski poljubac sa Selmom Bajrami

Minuta ćutanja za Ekrema pa filmski poljubac sa Selmom Bajrami [Video]

Spektakularnim koncertom u prepunoj sali Melrose Ballroom-a u Njujorku Boban Rajović je završio i više nego uspešnu američku turneju. Za nepunih mesec dana koliko je trajala turneja, Rajović je odradio šest koncerata a prema informacijama sa terena, Rajović je u svakom gradu u kojem je nastupao oborio rekord posećenosti, čemu u prilog govore fotografije i video snimci sa lica mesta.

IMG_1263

Na koncertu u Njujorku Rajović je ugostio koleginicu Selmu Bajrami.

Pre nego je najavio svoju koleginicu, Rajović je publiku zamolio da minutom ćutanja odaju poštu nedavno preminulom Ekremu Jevriću. Za to vreme su se na video bimu “vrtele” fotografije Ekrema Jevrića.

Nakon toga, koncert je nastavljen a Bobanu se na bini pridružila “žena sirena” i otpevala par pesama. Da su u više nego dobrim odnosima pokazali su srdačnim pozdravima i poljupcima a neke su i šokirali pravim “filmskim” poljupcem.

Koncert je potrajao do jutarnjih sati a raspevana publika je Rajovića jedva pustila da ode sa bine.
IMG_1265

Inače, turneju po Americi Boban je iskoristio i kako bi okupio porodicu, obzirom da je mladja ćerka Andjela već neko vreme u Americi. Tako su ćerka i supruga ostale u Njujorku da troše pare a Rajović se vraća u Evropu gde će nastaviti sa nastupima ali i sa pripremama za velike koncerte u Spaladium areni u Splitu 15.aprila i u Areni Zagreb 20. maja.

Video snimak minuta cutanja za Ekrema i poljubac sa Selmom mozete pogledati na sledeci link:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=936057286509310&id=738628932918814&_rdr

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments