HomeDomaca MuzikaPogledajte video i procjenite sami da li je ovo zaista najljepša Bosanka?

Pogledajte video i procjenite sami da li je ovo zaista najljepša Bosanka?

“Ne traži od mene, ljubav za noć ili dvije, život je prekratak da uzalud troši se…“

Mirsad Nandy Ruhotina - 2016 - Nisam Ti Ja 1

Ovako počinje pjesma koju ćete zavoljeti već na prvo slušanje.
Nakon trideset godina bavljenja muzikom, mnogobrojnih održanih koncerata širom Europe i saradnje sa poznatim imenima BH muzičke scene poput Šekiba Mujanovica, Ada Gegaja i drugih, Mirsad Ruhotina Nandy snimio je svoju prvu pjesmu pod imenom „Nisam Ti Ja“. Mirsad živi i radi u Darmstadtu u Njemačkoj a svoju muzičku karijeru izgradio je obradom najvećih domaćih hitova, te je na nagovor svojih vjernih fanova rješio da snimi i svoj muzički prvjenac. Za njega se veže priča da je jedan od rijetkih koji zna napraviti atmosferu i za mlade i za stare generacije, kao i da podjednako savršeno izvodi kako zabavnu tako i narodnu muziku što mnogima ne polazi za rukom.

Mirsad Nandy Ruhotina - 2016 - Nisam Ti Ja 3

“Ja kad sam na sceni pjevam iskreno i emotivno. Pjesma nas koji smo daleko od svoje rodne grude vraća starim poznatim ulicama, donosi miris kahve i bosanskog jutra. Zato je video spot snimljen upravo u mom rodnom Sarajevu i u saradnji sa našim muzičkim profesionalcima. Kažu da su Bosanke najljepše žene, a ja kao čovjek koji je proputovao čitav svijet mogu to s ponosom da potvrdim. U spotu se pojavljuje i Mela Hajdarević, profesionalni model, čija ljepota i harizma to i dokazuju. Pjesma “Nisam ti ja” prikazuje moj muzički stil u potpunosti i vjerujem da će publika znati prepoznati njen kvalitet, ”izjavio je Mirsad.

Tekst i muziku za ovu prelijepu etno-pop baladu napisao je Zaim Poturić dok aranžman potpisuje ekipa profesionalnog muzičkog studija “Tempo” u kojem je pjesma i snimljena.Vrsni muzički znalci okarakterisali su ovu prelijepu ljubavnu baladu kao muzičko remek djelo koje će pokoriti sve radio i televizijske stanice u Bosni i Hercegovini i u regionu.

Video spot je snimljen pod režiserskom palicom Safeta Hadžimusića. U pjesmi se pojavljuje i prelijepa Mela Hajdarević, osamnaestogodišnja Sarajka koju su modne agencije u našoj zemlji i inostranstvu prozvali – najljepšom Bosanskom. Da li je tako, procijenite sami uživajući u premijeri pjesme “Nisam ti ja” Mirsada Nandy Ruhotine.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments