Home Domaca Muzika Boban Rajović spreman za spektakl ali potraga za Antom i dalje traje!

Boban Rajović spreman za spektakl ali potraga za Antom i dalje traje!

Popularni crnogorski pjevač Boban Rajović će danas u splitskoj Spaladium areni održati solistički koncert. Iako su neki smatrali kako je za njega Spaladium arena preveliki zalogaj, ekspresna rasprodaja karata pokazala je kako je Rajović itekako omiljen u ovom dalmatinskom gradu.

12814321_1038080372923801_4493737921597421534_n[1]

Uporedo sa pripremama za spektakularni koncert Rajović i njegov tim intenzivno tragaju i za čovjekom po imenu Ante a Boban je ubijedjen da će ga pronaći i da će mu se Ante pridružiti na bini u Spaladium areni.

Podsjećamo, Rajović je Antu sreo u Kopenhagenu prije petnaest godina. Boban je u to vrijeme za život zarađivao radeći kao taksista. Igrom sudbine, Ante je te večeri ušao baš u njegov taksi.

– Čim je ušao u taksi i rekao gdje da ga vozim shvatio sam da je u pitanju “naš čovjek” i tako je krenuo razgovor. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja a ja sam mu rekao da pjevam po kafanama i klubovima ali slabo zaradjujem od toga. Čak sam mu besprijekorno otpjevao pjesmu “A i ti me iznevjeri” na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pjevanja neću “kruha najesti” – ispričao nam je Boban.

– Bio je toliko siguran u svoje riječi da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspijem da napravim karijeru – sjeća se Rajović.

Priznaje da mu nije bilo svejedno čuti te riječi ali je poslije njih bio još odlučniji u namjeri da napravi karijeru.

– Rekao sam mu da ću ja jednog dana raditi velike koncerte širom regiona i evo danas, više od petnaest godina nakon toga, ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, u Splitu i u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže – kaže kroz smijeh Boban.

Potraga za Antom i dalje traje a Rajović je siguran da će se Ante pojaviti u Spaladium areni u Splitu. A da li će se, nakon petnaest godina Ante i Boban ponovo sresti, saznaćemo u petak za kada je najavljen najveći muzičko-scenski spektakl u Splitu.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom "Kilometri sad nas dijele" koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri. Pjesmu...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje...

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta su geni...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te...

Recent Comments