HomeDomaca MuzikaBoban Rajović spreman za spektakl ali potraga za Antom i dalje traje!

Boban Rajović spreman za spektakl ali potraga za Antom i dalje traje!

Popularni crnogorski pjevač Boban Rajović će danas u splitskoj Spaladium areni održati solistički koncert. Iako su neki smatrali kako je za njega Spaladium arena preveliki zalogaj, ekspresna rasprodaja karata pokazala je kako je Rajović itekako omiljen u ovom dalmatinskom gradu.

12814321_1038080372923801_4493737921597421534_n[1]

Uporedo sa pripremama za spektakularni koncert Rajović i njegov tim intenzivno tragaju i za čovjekom po imenu Ante a Boban je ubijedjen da će ga pronaći i da će mu se Ante pridružiti na bini u Spaladium areni.

Podsjećamo, Rajović je Antu sreo u Kopenhagenu prije petnaest godina. Boban je u to vrijeme za život zarađivao radeći kao taksista. Igrom sudbine, Ante je te večeri ušao baš u njegov taksi.

– Čim je ušao u taksi i rekao gdje da ga vozim shvatio sam da je u pitanju “naš čovjek” i tako je krenuo razgovor. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja a ja sam mu rekao da pjevam po kafanama i klubovima ali slabo zaradjujem od toga. Čak sam mu besprijekorno otpjevao pjesmu “A i ti me iznevjeri” na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pjevanja neću “kruha najesti” – ispričao nam je Boban.

– Bio je toliko siguran u svoje riječi da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspijem da napravim karijeru – sjeća se Rajović.

Priznaje da mu nije bilo svejedno čuti te riječi ali je poslije njih bio još odlučniji u namjeri da napravi karijeru.

– Rekao sam mu da ću ja jednog dana raditi velike koncerte širom regiona i evo danas, više od petnaest godina nakon toga, ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, u Splitu i u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže – kaže kroz smijeh Boban.

Potraga za Antom i dalje traje a Rajović je siguran da će se Ante pojaviti u Spaladium areni u Splitu. A da li će se, nakon petnaest godina Ante i Boban ponovo sresti, saznaćemo u petak za kada je najavljen najveći muzičko-scenski spektakl u Splitu.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments