HomeDomaca MuzikaBoban Rajović napravio spektakl u Splitu

Boban Rajović napravio spektakl u Splitu [Foto]

Kao što je i obećao, Boban Rajović je sinoć Splićanima priredio noć za pamćenje.

IMG_2494

Životnom pričom sažetom u kratkom videu koji dočarava njegov put od taxiste do pjevačke zvijezde Rajović je započeo koncert u Spaladium areni, da bi se potom sa stropa arene spustio na binu i show je mogao da počne.

Prva pjesma na repertoaru bila je “Jedan je život” koju je Rajović izveo uz snažne ovacije publike. Redali su se hitovi, publika je horski pjevala svaku pjesmu a sve je upotpunjeno izuzetno efektnom scenografijom, sa vrhunskom rasvjetom i najvećom produkcijom dosad unešenom u Spaladium
Arenu.

IMG_2484

IMG_2490

Scenografiju na pozornici činila je i replika taksija koji je Boban vozio u Kopenhagenu.

U Spaladium areni je bilo Rajovićevih fanova iz svih dijelova Hrvatske ali i ostalih zemalja u regionu. Očekivano, žene su bile u većini a neke od njih su bile toliko odlučne u namjeri da dodju do svog idola da su uspjele popeti se na binu pa je obezbjedjenje nekoliko puta moralo reagovati.

Pravi koncertni spektakl trajao je skoro četiri sata a Rajović je koncert završio pjesmom Dine Dvornika “Ništa kontra Splita” što je izazvalo opšte oduševljenje publike koja ga je par puta vraćala na bis.

Rajovića nakon Splita, čeka još jedan veliki koncert, 20. maja u Areni Zagreb.

IMG_2485 IMG_2491 IMG_2493

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments