HomeDomaca MuzikaAdis Škaljo Predstavlja Novi Singl 'Oprosti Srce"

Adis Škaljo Predstavlja Novi Singl ‘Oprosti Srce”

Nakon muzičkih uspješnica “Pa šta” i “Više te ne čekam”, pobjednih sedme sezone showa “Zvijezda možeš biti ti”, u ponedjeljak će, ljubitelje svog rada i bh. muzičku scenu obradovati novim singlom, ljubavnom baladom “Oprosti srce”.

12928362_10154173678789078_2623312084606900464_n[1]

“Oprosti, srce”, čije autorstvo potpisuje Amil Lojo, za razliku od prethodne dvije, iako iste tematike, muzički i aranžmanski mnogo je laganija i emotivnija. Adis kaže da je ovo pjesma koja ga je odmah osvojila i koja najbolje opisuje njega.

Spot je sniman na više atraktivnih lokacija u Sarajevu, a realiziran je kroz priču, čija je tematika ljubav iz djetinjstva, koju vrijeme i životni putevi raskidaju. U spotu se pojavljuju dvoje mališana Deniz Nadžaković i Isa Švrakić, koji simboliziraju ljubav iz djetinjstva. Ulogu žene tumačila je Dženita Dumpor, jedna od najpoznatijih bh. manekenki, s uspješnom inozemnom karijerom.

“Iako je bilo naporno, svi smo jako zadovoljni urađenim poslom. Pozitivna energija i dobro raspoloženje trajali su tokom cijelog snimanja, i svi smo imali istu misiju: napraviti dobar posao. Mislim da će pjesma u kombinaciji sa spotom biti pravi pogodak, te da će je publika zavoljeti na prvo slušanje, kao što se meni desilo.” – rekao nam je Adis Škaljo.

Ovo je Adisov treći singl, a u pripremi su i nove dvije pjesme koje će do početka ljeta biti predstavljene. U konačnici, početkom jeseni, možemo očekivati prvi album Adisa Škalje, na kojem će biti objedinjene sve objavljene pjesme.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments