HomeDomaca MuzikaNives Celzijus "otkačila" Enriquea Iglesiasa zbog Bobana Rajovića!

Nives Celzijus “otkačila” Enriquea Iglesiasa zbog Bobana Rajovića!

Popularni pevač Boban Rajović na svom Instagram profilu objavio je fotografiju s Nives Celzijus uz komentar kako pije kafu na zagrebačkom suncu s najlepšom hrvatskom koleginicom. Ni ona njemu nije ostala dužna.

IMG_3464

Naime, Nives je propustila koncert Enriquea Iglesiasa, s kojim su je hrvatski mediji povezivali godinama, ali je zato svoje fanove pozvala na koncertni spektakl Bobana Rajovića zakazan za 20. maj u Areni Zagreb.

Do koncerta u Areni Zagreb ostalo je još deset dana a Rajović ističe kako je i više nego spreman te jedva čeka da zapeva pred zagrebačkom publikom.

Na scenu zagrebačke Arene Rajović će izaći sa proširenim bendom a na sceni će mu se pridružiti nekoliko slavnih kolega pevača iz regiona čija imena još drži u tajnosti. Da li će i Nives biti jedna od njih saznaćemo tek 20. maja.

Boban Rajović – instagram: https://www.instagram.com/p/BFMJIUsQjch/

Nives Celzijus – instagram: https://www.instagram.com/p/BFMUOtJsng1/

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments