HomeDomaca MuzikaWow, kakvo ljubakanje! Minea konacno otkrila svoju Dozu rizika

Wow, kakvo ljubakanje! Minea konacno otkrila svoju Dozu rizika

Minea ima novi hit s dva imena, a napisali su ga mama, tata i sin! “Dozu rizika (Ljubakanje)” potpisuje obitelj Huljić – Ivan glazbu, Vjekoslava tekst, a Tonči uz Lea Škaru aranžman. Pobjedničkom tandemu koji je Minei napisao neke od njenih najvećih hitova pridružio se i talentirani Ivan čija je zarazna melodija osvojila Mineu na prvu. Nije prvi put da njena pjesma ima dva imena. Već je, prije petnaestak godina, na Melodijama hrvatskog Jadrana izvela je pjesmu “Pod tvojim prstima” koju je publika zvala “Češkaj me”.

Minea

– To se desilo slučajno jer se jednostavno nismo mogli odlučiti za ime pjesme. Tončiju se ime “Doza rizika” činilo malo “strogo”, a meni se svidjelo na prvu! A “Ljubakanje” ima neodoljiv prizvuk, baš svi se vole ljubiti, zar ne? I opet će publika biti ta koja će odlučiti koje ime im se više sviđa!

– Proljeće, kad’ sve buja i miriše, mi je najdraže godišnje doba. Za snimanje novih fotografija stilist mi je pripremio nekoliko haljina, ali na kraju mi je najdraža fotografija ona na kojoj “nosim” samo cvjetić koji sam ubrala neposredno pred snimanje ispred studija. Sjetila sam se sexy Marylin Monroe i njenih nezaboravnih fotografija s tratinčicom i dobila inspiraciju! A i moj medvjedić Buco je neočekivano završio kao zvijezda foto sessiona Daria Godiča. Pjesma “Doza rizika (Ljubakanje)” stigla je nakon gotovo jednogodišnje pauze od hita “Razonoda” i dueta s Giulianom “Mi smo jedno drugom suđeni” jer sam proteklih godinu dana jednostavno imala toliko obaveza da se nisam stigla posvetiti odabiru novih pjesama. No ovaj put obećajem da pauza između pjesama neće biti toliko duga i da već nakon CMC festivala stiže slijedeća! – kaže prpošna Minea čiji su vedar duh i zarazan smijeh jednostavno neodoljivi.

Minea 7

Užurbana Minea i njen autorski tim za novi singl pripremaju i video spot čija premijera nas očekuje krajem mjeseca, a Mineu posebno veseli nastup na CMC festivalu u Vodicama na kojem obožava atmosferu i publiku.

Lyrics video pjesme “Doza rizika (Ljubakanje)” možete pogledati na youtube:

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments