HomeDomaca MuzikaPjesma “Nisam Ti Ja” obara rekorde slušanosti

Pjesma “Nisam Ti Ja” obara rekorde slušanosti

Mirsad Ruhotina Nandy je nedavno objavio svoj prvi singl pod imenom “Nisam ti ja”. Pjesma je doživjela je veliki uspjeh kako u Bosni i Hercegovini tako i u regionu. Mirsada su novinari ali i estradne kolege okarakterisali kao veliko muzičko osvježenje na našoj estradnoj sceni.

Slika 1

“Ja sam veliki perfekcionista. Pjesma “Nisam Ti Ja” dok nije bila perfektna, dok svaki njen segment nije bio kako treba, radili smo na njoj. Ponosan sam na tu činjenicu da je moja pjesma proglašena neponovljivom, besmrtnom i da predstavlja oličenje ljepote naše muzike. Potrudit ću se da nastavim ovim tempom, da i dalje snimam pjesme koje će pronaći put do srca publike baš kao i pjesma “Nisam ti ja”. Također uskoro pripremam jedno veliko iznenađenje za moju publiku ali za sada neću otkrivati o čemu se radi,” izjavio je Mirsad.

Slika 3

Nema sumnje da Mirsad priprema nešto nesvakidašnje za sve ljubitelje dobre pjesme. Da li je u pitanju koncert ili možda nova pjesma, Mirsad nije želio otkriti. Lijepe stvari svakako vrijedi čekati, a do tada uživajte uz note pjesme “Nisam ti ja”.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments