Home Domaca Muzika PREMIJERA! Hari Mata Hari - Cilim (Official Video 2016)

PREMIJERA! Hari Mata Hari – Cilim (Official Video 2016)

Predstavljamo vam novu Pjesmu i Spot Harija Mata Harija “Ćilim”, koji je najava njegovog novog Albuma koji izlazi uskoro. 

Spot je sniman na Sjevernom Kipru, a za realizaciju je zadužena produkcijska kuća Gotiva, u saradnji s produkcijskom kućom iz Beograda Visual Infinity.

SUBSCRIBE zvanicni YouTube Kanal koji je postao partner sa EMDC YouTube Network, i like Hari Mata Hari na FACEBOOK-u, i naravno pratite YuCafe, da nebi propustili Pjesme koje ce izaci uskoro na novom Albumu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments