HomeDomaca MuzikaMikorofon o klin: Boban Rajović batali pevanje?!

Mikorofon o klin: Boban Rajović batali pevanje?!

U proteklih šesnaest godina koliko traje njegova karijera, Boban Rajović je eksperimentisao sa raznim muzičkim stilovima od klasičnog folka, preko popa i hip hopa a okušao se i kao reper.

No, čini se da mu to nije dosta pa je odlučio da mikrofon zameni mix pultom! Da, Boban Rajović prelazi u DJ-eve!

“Tako je, batalim pevanje, DJ-evi pazite se, stiže vam opasna konkurencija. Niko nije kao ja!” – poručuje Rajović.

Ipak, posao DJ-a je privremen i tek još jedan u nizu Rajovićevih eksperimenata a sve u svrhu snimanja nove pesme interesantnog naziva “Niko nije kao ja” kojom će, kako kaže, napraviti haos na estradi.

“Ovo je nešto totalno drugačije od svega što sam do sad radio. Pesma definitivno pomera granice i možda je malo neskromno s moje strane ali siguran sam da će ovo leto proći u znaku hita “Niko nije kao ja” koji će pevati svi, kao što su svojevremeno pevali “Usne boje vina” – kaže nam samouvereno Boban.

Poslušajte pesmu “Niko nije kao ja”

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments