HomeDomaca MuzikaDijana Bliznac Predstavila Novi Spot Za Pjesmu "Nemoj Da Se Tripuješ“

Dijana Bliznac Predstavila Novi Spot Za Pjesmu “Nemoj Da Se Tripuješ“

Dijana Bliznac je u sarajevskom klubu ” Hacienda ” promovirala novu pjesmu i spot “Nemoj da se tripuješ”

DSC_7391
Ova lijepa i atraktivna pjevačica je snimala spot na egzotičnim lokacijama u Dubrovniku, a Dubrovnik je izabrala, kako je rekla, baš zbog njegove ljepote i historijskih znamenitosti.

Pjesma “Nemoj da se tripuješ” je nastala u suradnji sa Dj Gurumixom iz Švicarske koji je i gost na ovoj pjesmi.
Tekst i muziku za ovu pjesmu su radili momci iz Big Time iz Novog Sada, aranžman studio Tempo iz Sarajeva, a video spot ekipa sa Hayat produkcije.
Promociji su prisustvovali mnoge Dijanine kolege iz svijeta muzike, novinari, prijatelji.
Ova lijepa i mlada pjevačica je svojim seksipilom, karizmom i profesionalnošću oduševila sve prisutne na promociji, a spot za pjesmu “Nemoj da se tripuješ” je već na prvu pobrao sve pozitivne reakcije.

DSC_7412
Mnogi za ovu lijepu pjevačicu predviđaju veliku pjevačku karijeru, pa i oni koji su već bili na njenim nastupima jer ona jednostavno prenese svu emociju publici zbog čega i jeste posebna, a mi ne sumnjamo da Dijana Bliznac već ima status velike zvijezde.

Preslusajte i pogledajte spot:

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments