HomeDomaca MuzikaBoban Rajović: Nova pesma za desetak dana!

Boban Rajović: Nova pesma za desetak dana!

Boban Rajović najavljuje novi duet! On je pre par dana svoje pratioce na instagramu i fejsbuku pitao šta misle o još jednom duetu sa Kristinom Ivanović, slepom pevačicom andjeoskog glasa sa kojom već ima jedan duet i obzirom da su mnogi s oduševljenjem dočekali ovu vest, pevač je odlučio da krene u akciju.

kris-i-boban

“Kontaktirao sam Kristinu koja je bila i više nego oduševljena idejom o još jednoj zajedničkoj pesmi. Odmah je sa roditeljima došla u Beograd i otpevala svoje deonice. Pesma je već gotova, ostaje još finalizacija spota i za otprilike desetak dana publici ćemo predstaviti naš novi duet” – kaže Boban.

nače, Boban je Kristinu upoznao 2009. godine na jednom muzičkom takmičenju u Beču, gde je on bio u žiriju. Toliko ga je zadivila svojim glasom i talentom da nije mogao prestati razmišljati na koji način bi on mogao doprineti tome da njen talenat uvidi i šira javnost. Te večeri joj je obećao da će joj pomoći da započne karijeru. Tri godine kasnije njih dvoje su se ponovo sreli na Bobanovom nastupu u Orašju. Otpevali su zajedno nekoliko pesama, publika ju je nagradila mega aplauzom i Bobanu je tada bilo jasno da ona stvarno u sebi ima “ono nešto” i da bi bila šteta da taj talenat ostane neotkriven.

Nedugo nakon toga ponudjena im je pesma “Teci mi kroz vene” koju su ubrzo i snimili i koja je za kratko vreme osvojila publiku širom regiona.

“Par meseci nakon našeg susreta u Orašju Kristina me je pozvala i rekla “Bobsi, imam pesmu” Videli smo se ponovo u Beču kod Marka Nikolića, čuo sam pesmu i rekao to je to. Odmah smo je snimili i pokazalo se da je to prava stvar jer je pesma za kratko vreme postala veliki hit. Moram priznati da je Kristina mnogo više verovala u pesmu nego ja. Pet godina je prošlo od tada, pesma se i danas peva svuda, moje srce je puno a Kristi presrećna. Gostovala je kod mene na koncertu u Areni Zagreb i opet me zadivila energijom koju poseduje” – kaže Boban i dodaje da svaka priča koja je od Boga data, kao ova, mora da prodje kako treba.

839a1751

“Ova priča je mnogo dobra da bi stala, zato sam odlučio da je nastavimo. Imam mnogo dobru pesmu koja mi stoji već sedam godina. Uvek sam čekao pravi trenutak da je izdam, čak sam razmišljao i da je poklonim nekome od kolega ali je sudbina rekla svoje. Iako prvobitno nije zamišljena tako, odlučio sam da to bude duet. Mnogo popularnih koleginica je bilo u opticaju ali sam se ipak odlučio za Kristinu. Verujem da će to biti prava priča” – kaže Boban.

Rajović priznaje da mu je email poruka Kristine Ivanović izmamila suze a evo kako je glasila:

“23.09.2016 petak na vecer: Zazvonio je tatin mobitel. Boban! Nesto je u meni zaigralo. Tata je izmijenio par rijeci sa Bobanom. Nazalost, nisam mogla da vidim tatin izraz lica ali sam osjetila po tatinom razgovoru da moj Boban nesto veliko sprema. Pomislih – opet negdje arena, sto me ne bi iznenadilo. Prekide se razgovor, tata prozbori “Opet duet”. Boban salje pjesmu za 5 minuta. Ostala sam bez rijeci! Dodjoh do mog kompjutera, ruke su mi drhtale otvarajuci mail. U sobi je zavladao tajac. Kad je pjesma krenula osjetila sam veliki nemir u sebi, isto kao prvi put kad sam cula “Teci mi kroz vene”. Prepoznala sam odmah da je pjesma ponovno skrojena za nas dvoje. Slusajuci Bobanov emotivni i prepoznatljivi glas najezila sam se, suza je kliznula…

Sretna sam, nadam se da je i moj Bobsi sretan podariti takvu radost meni, neka mi ga dragi BOG cuva – stara izreka kaze “Kako sijes tako zanjes a moj Bobsi ce imati veliku I dugotrajnu zetvu”

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments