Home Domaca Muzika Novi singl Adnana Ade Bogaljevića - „Fališ do ludila”

Novi singl Adnana Ade Bogaljevića – „Fališ do ludila”

Adnan Ado Bogaljević relativno je novo ime na našoj muzičkoj sceni. Ovaj mladi i talentovani pjevač sa prebivalištem u Beču, poznat je po nekoliko objavljenih singlova ali i brojnim coverima koji su skrenuli pažnju na njegov talenat i kvalitet.

Ovog puta Ado je odlučio obradovati svoju publiku novom pjesmom i spotom pod nazivom „Fališ do ludila”. Povjerenje je dao poznatom autoru i producentu Amilu Loji, u čijem studiju „AL” u Sarajevu je i snimljena nova Adina pjesma. Amil je radio aranžman a skupa sa Nardinom Mašićem, autorom teksta, radio je i muziku za ovu pjesmu.

Spot za pjesmu „Fališ do ludila” radila je ekipa MC STUDIO iz Bijeljine, na čijem You Tube kanalu je 10. marta upriličena i premijera spota, koji je za samo 24 sata zabilježio skoro 50 hiljada pregleda.

Ova pjesma velik je iskorak u Adnanovoj karijeri i dokaz da je pred ovim mladim pjevačem svijetla budućnost.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments