Home Domaca Muzika Stanija napunila klub u Sarajevu!

Stanija napunila klub u Sarajevu!

Stanija je u petak uveče počela turneju Sveta Marija nastupom u Sarajevu. Klub u kome je pevala bio je ispunjen do psolednjeg mesta a ona nosi samo pozitivne utiske:

– “Drago mi je što je klub bio pun naoročiti zbog toga što je iste večeri u nekoliko drugih klubova u blizini bilo i odsta mojih kolega.
Turneja se nastavlja i sledećeg vikenda kada nastupam u Makedoniji i u Srbiji! Inače nakon tog nastupa idem na odmor a turneju nastavljam u septembru” rekla je Stanija.

Pratite Staniju na Instagram: https://www.instagram.com/stanijadobrojevic/ 

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments