HomeDomaca MuzikaPozitiva Band - 2017 - Evo Me

Pozitiva Band – 2017 – Evo Me

Nakon tri godine uspješnog djelovanja u svijetu muzike, brojnih nastupa kako u BiH tako i zemljama regije, popularni “Pozitiva Band” iz Zenice odlučio je javnosti predstaviti svoju prvu autorsku pjesmu “Evo Me”.

Budući da su interesovanja za njihovim angažmanom sve veća, talentirani momci, muzički profesionalci, odlučili su ovog ljeta predstaviti svoj prvijenac.
Posebno je interesantno da je tekst za hit u najavi pisao Benjamin Kermo, frontman, dok ostali članovi benda potpisuju muziku.
Za produkcijiski dio zadužen je poznati sarajevski kompozitor Amil Lojo, koji je, kao i uvijek, svoj posao uradio vrhunski što predstavlja krunu cjelokupnog projekta kada se radi o novoj pjesmi mladih Zeničana. Valja istaći da je talentirani Kermo, javnosti poznat po svom uspješnom učešću na popularnom takmičenju
“Zvezde Granda”, nakon odličnog plasmana na takmičenju svoju karijeru uzlaznom putanjom odlučio nastaviti sa bendom što se pokazalo ispravnim potezom. Kako su nam kazali iz benda, novom pjesmom željeli su se zahvaliti brojnim posjetiocima koji dolaze na njihove nastupe a na kojima vlada odlična atmosfera od prvog do posljednjeg takta svirke. – Zbog ogromne podrške koju uživamo, zahvaljujući predanom radu, odlučili smo brojnoj publici pokloniti pjesmu kao jedan mali znak zahvalnosti. Vrijedno smo radili i optimisti smo da će pjesma “Evo Me” za kratko vrijeme pronaći svoj put do publike – kažu iz benda. Ovom pjesmom, dodaju, žele osvojiti region, međutim, tu se neće zaustaviti budući da već vrijedno rade na novim pjesmama.

Članovi benda Eldin, Almir, Haris i Oliver na čelu sa Benjaminom odlučili su priču o prvijencu podići na najviši nivou o čemu svjedoči podatak da su za novu pjesmu odmah uradili i spot koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Music: Pozitiva Band
Text: Benjamin Kermo
Arrangement: Amil Lojo
Snimano: AL Studio

Producer: Jasmin Pivić
Production assistant/manager: Jasmin Smajić
Directed by: Jasmin Pivić
Director of photography: Dino Šehić
Editing & Post Production: Dino Šehić
Light: Area 7

Youtube partner with:
EMDC Network
http://www.emdcnetwork.com
info@emdcnetwork.com
Facebook: https://www.facebook.com/emdcnetwork

Pozitiva Band na Facebook: https://www.fb.com/pozitivabandofficial/
Booking: ‎+38761448102

Area 7 na Facebook: https://www.fb.com/Area7Entertainment/

Download: 
http://ley.la/e7JMA

Tekst Pesme / Lyrics: 

Ponoć već je prva, druga, peta
ova atmosfera počinje da smeta
nikako da pobjegnem
u telefonu vidim propušteni poziv
ne pitam šta treba ma i na kraj svijeta dolazim

Ref.
Da ljubim nju, kad nisam tu
slobodno pozovi evo me
da miljama daleko sam
samo me pozovi evo me
dajem gas u pravi čas
kada nisam tu, a trebaš me
daj mi znak da dolazim
i više nisam njen.

Neki čudni ljudi svuda oko mene
monotono veče i prelake žene
nikako da pobjegnem
u telefonu vidim propušteni poziv
ne pitam šta treba ma i na kraj svijeta dolazim

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments