HomeDomaca MuzikaNedim Ćoralić objavio prvu pjesmu "Da Mi Nije Tebe Tugo"

Nedim Ćoralić objavio prvu pjesmu “Da Mi Nije Tebe Tugo”

Za njega su rekli da posjeduje nešto što rjetko koji pjevač ima. Njegov način interpretacije je neponovljiv, dok njegov glas je u stanju da Vas dirne u dušu. U njegovim izvedbama uživali su gledatelji showa “Nikad nije kasno”, zahvaljujući kojem je dobio svoje mjesto na muzičkom nebu. Riječ je o Nedimu Ćoraliću, čovjeku koji je kupio srca publike širom regiona zahvaljujući svojoj iskrenosti i ljepoti glasa.

Nedim je svoju prvu pjesmu prezentirao publici na Festivalu narodne muzike Ilidža 2017. godine. Pjesma pod imenom “Da mi nije tebe tugo” pokupila je brojne pohvale. Mnogi eminentni muzički stručnjaci iskazali su mu poštovanje i izjavili da će pjesma “Da mi nije tebe tugo” osvojiti sve slušatelje već na prvo slušanje.

“Ja ne mogu opisati kako se sada osjećam. Zaista sam presretan. Pjesma je pokupila pozitivne kritike na Festivalu narodne muzike Ilidža 2017. godine i dobro je prihvaćena od strane publike. Hvala svima koji su me podržavali u proteklom periodu i koji su vjerovali u mene. Uživajte u pjesmi “Da mi nije tebe tugo”, izjavio je Nedim.

Nedim Ćoralić je snimanje svoje prve pjesme prepustio dobro poznatim imenima iz svijeta muzike. Tekst, muziku i aranžman potpisuju Slaviša Guja i Almir Ajanović, sa kojima je zajedno radio aranžman i Miralem Mandžuka.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments