HomeDomaca MuzikaAndreana Cekic: OD ZVEZDE GRANDA DO ZVIJEZDE BALKANA

Andreana Cekic: OD ZVEZDE GRANDA DO ZVIJEZDE BALKANA

Singlom ”Blago suzama” Andreana Čekić najavljuje svoj album prvijenac!

Sudeći po broju pregleda na YouTubeu za kratko vrijeme, te komentarima publike na društvenim mrežama, Andreana je još jednom pokazala zašto pripada samom vrhu estradnog neba.
Na albumu će se naći i pjesma “Presveto i grešno” koju je prije nekoliko mjeseci Andreana predstavila snimkom iz ateljea Baneta Opačića koji je autor i pjesme “Blago suzama”.

Iako je svojevremeno, u petoj sezoni mega popularnog takmičenja ZVEZDE GRANDA osvojila tek šesto mjesto, svojim trudom, radom i zalaganjem, kvalitetnim odabirom pjesama i saradnika, izborila se za visoko mjesto na estradi, a mi joj želimo da tamo i ostane i još nas dugo uveseljava, zabavlja i hrani naše duše i srca svojim prelijepim glasom.

Uzivajte uz “Blago Suzama” a uskoro i celom albumu!

Pratite Andreanu na socialne mreze:
Facebook:  https://www.fb.com/andreanacekiic/
Instagram: https://www.instagram.com/andreanacekic/
Twitter: https://twitter.com/AndreanaCekic

Autor: M. Patkovic

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments