HomeDomaca MuzikaDalibor Herceg - 2017 - Slazi Mi

Dalibor Herceg – 2017 – Slazi Mi

“Slaži mi” je četvrta pjesma u nizu povezanih glazbenih video priča Dalibora Hercega kojom najavljuje novi album “Jak u svojoj slabosti”. Nakon uspješnog konceptualnog albuma “Osmi dan” izdanog prošle godine autorski duo surađuje i na novom albumu “Jak u svojoj slabosti” koji drugi je album Dalibora. Glazbu i aranžman u svim pjesama potpisuje sam Dalibor, dok stihove svih pjesama napisao je Giovanni Jakovac.

Započeli smo glazbenu priču sa skladbom “1000 obećanja”, nastavili buntovničkom pjesmom “James Deen”, oprostili se s baladom “Oproštaj” da bismo dobili završetak jedne ljubavne priče u cijelom ciklusu pod nazivom “Slaži mi”.

Video spot za pjesmu sniman je u dvorcu “Frankopan” u Kraljevici. Dvorac izvana izgleda kao utvrda, on nije građen s tom svrhom, već je po svim unutarnjim značajkama sagrađen kao rezidencijalni dvorac. Bio je izuzetno bogato opremljen, obložen crnim i bijelim mramorom . Zidovi su bili ukrašeni pozlaćenom kožom te mnogim slikama i skulpturama. U atriju su vidljivi još dijelovi toga sjaja, a to su prekrasni jonski kapiteli na arkadama kata, ulazni portal na stubištu koje vodi na prvi kat te barokno grlo šterne s dvogrbom obitelji Zrinskih i Frankopana, jedinim takvim zabilježenim.

Image may contain: 1 person, outdoor

Radnja video spota bazirana je na nježnim, romantičnim i tajnovitim kadrovima ljubavnog para koji nakon svega što se dogodilo između njih ostaje zajedno u uvjerenju da ljubav uvijek pobjeđuje bez obzira na sve neprilike, oluje, laži koje donosi život.

U spotu se pojavljuje posebna gošća Sanja Babić koja je na samom početku ove glazbene i video priče glumila u video spot “1000 obećanja”. Kameru potpisuje Tajči Čekada.

“Slaži mi” najavljuje i multimedijalnu promociju albuma “Jak u svojoj slabosti” koju će pratiti izložba fotografija sa snimanja svih video spotova sa albuma autorice Tajči Čekade uz premijeru video spota. Promocija će se održati u Karlovcu u Glazbenoj školi Karlovac prvog prosinca s početkom u 18 sati.

Download: 
https://ley.la/YmHuW

Follow Dalibor online:

➤Instagram : https://www.instagram.com/hercegdalibor/
➤Facebook : https://www.facebook.com/DaliborHercegMusic/
➤Službena web stranica : https://www.daliborherceg.com/

Tekst Pesme / Lyrics:

Odavno ne slušam što ljudi govore.
Tvoje ime više ne spominjem.
Dok oluje sa svih strana prijete,
ne vjerujem više nikome.

Od lažnih obećanja te skrivam.
Uzmi sve što je ostalo,
napisana pisma i ključeve stana.
Možda otiđem i ja iz ovog grada.

Slaži mi da ćeš me voljeti do kraja,
pokaži mi da li još postoji nada.
Probudi me snenim jutrima,
zaštiti me svojim dodirima.

Slaži mi da ćeš me voljeti do kraja,
pokaži mi da li još postoji nada.
Poželi me svojim usnama,
priznaj mi da si moja utjeha.

Mrak se spustio i ne govoriš ništa,
znaš da samoće me još uvijek strah.
Poslušaj kako glasna može biti tišina
i bolan tvoj ledeni dah.

Dok pakiraš svoje kofere i odlaziš,
ja razmišljam kako da te zaustavim,
ali što da ti više kažem, kasni je sat,
a i ovako već je prekasno za nas.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments