Home Domaca Muzika Dvadeset godina pjeva, a pravo je osvježenje!

Dvadeset godina pjeva, a pravo je osvježenje!

Iako je današnjoj javnosti mnogo više poznata kao majka (jedne od trenutno najpopularnijih, najzgodnijih i najtraženijih pjevačica) Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović je već dugi niz godina u estradnim vodama. Aleksandra je upravo od svoje majke povukla taj muzički gen, ali i ljepotu.

Prije nekoliko dana Borka je objavila svoju novu pjesmu pod nazivom Crno Cveće. Crno cveće je pravo osvježenje na domaćoj muzičkoj sceni, posebno za ljubitelje onog zdravog folka prije pojave MC-jeva i DJ-eva. U nastavku poslušajte pjesmu, pa prosudite sami.

M. Patkovic

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments