HomeDomaca MuzikaBalcano predstavlja novu pesmu "Crna Haljina"

Balcano predstavlja novu pesmu “Crna Haljina”

Stjepan Vujnović Balcano, Slavonac iz Osijeka poznat po svojim hitovima „Prada i Cavalli“ i „Vrela Noć“ objavio je novi single „Crna Haljina“ koji je zapalio Hrvatsku i Balkansku publiku.

Balcano, nekada poznat kao vrhunski Dj, danas kao uspješan i popularan folk pjevač koji žari i pali po cijeloj Hrvatskoj i Balkanu u nedjelju 04.03.2018.g. objavio je novi single pod nazivom „Crna Haljina“. Pjesma ima dušu i budi pozitivnu vibru. Tekst, glazbu i aranžman potpisuje Stjepan Vujnović Balcano. Ovaj singl se brzo proširuje po svim radio stanicama i društvenim mrežama. Kako bi Balcano rekao „diskoteka sva se trese“ tako mladi pjevač ima brojne nastupe po diskotekama u Hrvatskoj, ali i izvan Hrvatske gdje uvijek napravi odličnu atmosferu među publikom.

Uskoro stiže još jedan glazbeni komad gdje će Balcano uraditi duet sa isto tako poznatim folk pjevačem Sejom Kalačem. Pjesma nosi naziv „Bosanka“. Uživajte u Crnoj Haljini i iščekivanju Bosanke.

Balcano vam svima šalje velike i lijepe pozdrave iz Hrvatske…

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments