Producent – Svi Znaju Sto Je Ljubav

Posted: April 12, 2018 / in: Domaca Muzika, Novosti, Slider / Comments


Producent, sjajan zagrebački pop rock bend, predstavljaja svoj četvrti singl “Svi znaju što je ljubav”. Bend čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom okupljeni inicijativom glazbenika i producenta Lea Anđelkovića. Nakon tri singla kojim su čvrsto utabali put kojim kroče, dečki s novim singlom nastavljaju istraživanje raznih stilova glazbe te su se tako ovaj put odlučili predstaviti s melankoničnom elektro pop pjesmom.

“Svi znaju što je ljubav” koju potpisuje Leo Anđelković govori o paralelnom svijetu u kojem čovjek živi okružen isključivo veselim, dobrim i nasmijanim ljudima. U stvarnosti, jedino što on može promijeniti jest percepcija kojom gleda na svijet prepun nezadovoljstva i surovog preživljavanja.

Da bi se ta priča što vjernije prikazala i kroz video uradak dečki su angažirali sjajan kreativan tim: Krešimira Čižmeka, Sinišu Josipa Starčevića i Marka Šestića Shekija koji su na maštovit način prikazali kako se glavni protagonist osjeća “putujući” kroz takav svijet.

© All right reserved 2019 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes