HomeDomaca MuzikaVinko Coce – Sta Je Covik

Vinko Coce – Sta Je Covik


Glazba: Ivo Lesić
Tekst: Asja Kahle
Aranžman: Ivo Lesić

Redatelj: Željko Petreš
Glumci: Saša Karađole i Enver Kapović

Jedan od najboljih hrvatskih pjevača, Vinko Coce, preminuo je 2013. godine, no splitski skladatelj Ivo Lesić iz arhiva je izvukao pjesmu koju je Coce snimio još 2005. godine i koja dosad nije bila izvođena.

“Riječ je o pjesmi koju sam uglazbio i aranžirao na tekst Asje Kahle. Vinko Coce i ja te 2005. smo razgovarali o tome da mu napravim čitav album, no nakon što je nastala ova pjesma, on je otišao na turneju, a ja sam osnovao lutkarsko kazalište i tako se naš plan u hodu promijenio”, ispričao je Ivo Lesić.

Zanimljiv je i razlog zbog kojeg je baš sada odlučio u eter pustiti Cocinu izvedbu pjesme “Šta je čovik”.

“Imam dijete s posebnim potrebama koje ima apsolutni sluh i on je u jednom trenutku počeo pjevušiti ‘Šta je čovik, ko to zna, ka svića šta u mraku kratko sja’. I ja se tad sjetim da je sin to zapamtio dok smo snimali i onda sam izvukao pjesmu iz arhiva i doradio je”, otkrio je Ivo Lesić.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments