HomeDomaca MuzikaAndreana Cekic opet ima Hit!

Andreana Cekic opet ima Hit!

Od 6. mjesta u “Zvezdama Granda” do milionskih pregleda na YouTube!
Andreana Čekić opet ima hit “Zauvek Ti Pripadam“.

Tekst za pjesmu je napisala Andreana Cekic sama u suradnju sa Divnom Milovanović dok je muziku, aranzman i celu produkciju odradio majstor svog zanata Srdjan Jovanovic Srki Boy.

Hoće li ova pjesma nadmašiti “Kraljicu u zlatu” ostaje da vidimo, ali smo sigurni da će i ovu pjesmu svi pjevati na takmičenju i na nastupima i da ce se vrtiti po klubovima.

Pored odlične nove pjesme, Andreana je pokazala da je popularnost nije promijenila, posjetila je svoju staru kuću, u kojoj je odrasla i time je pokazala da se ne stidi kao neki pokazati gdje je odrasla. Riječ je o Kozarskoj Dubici (Bosanska Dubica).

My family’ s old house ? for me a historic and lovely place ♥

Ein Beitrag geteilt von Andreana Čekić (@andreanacekic) am

Andreanu vole sve kolege na estradi, jer je opuštena, zabavna i voli se šaliti

poslusajte i uzivajite uz novu pjesmu “Zauvek Ti Pripadam”

Autor: Renata Renchi za yucafe.com

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments