Home Domaca Muzika Boban Rajovic uskoro nove pesme i album!

Boban Rajovic uskoro nove pesme i album!

Boban Rajović najavio je novi album koji stiže uskoro, a sada možete poslušati deo prve pesme koja će premijerno biti predstavljena publici u subotu, 12. maja u 12 sati, na kanalu Adria Music.

Muziku i tekst je radio popularni DJ KiX Kristijan Marincic dok je aranzman odradio majstor svog zanata Aleksandar Kobac. 
Vec ova kombinacija saradnika koje je Boban Rajovic okupio oko sebe zagarantuje da ce nove pesme da budu jako dobre i puno slusane sirom balkana i dijasgore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments