HomeDomaca MuzikaDivlje Jagode – Znamo Da Je Kraj

Divlje Jagode – Znamo Da Je Kraj


“Znamo da je kraj” prvi je singl kojim kultni bend Divlje Jagode započinju proslavu 40. godina sviranja rock ‘n’ rolla, a koji će se naći na novom albumu u izdanju Croatia Recordsa.

Divlje Jagode prvi su album objavili davne 1978. godine, a generacijama fanova poklonili su najnježnije balade kao što su “Krivo je more”, “Jedina moja” i “Marija”. Osim sjajnih balada, Divlje Jagode oduvijek su njegovali i žestoki zvuk, a kultne pjesme “Let na drugi svijet”, “Motori” i “Kap po kap” danas su evergreeni i još uvijek su rado slušane među svim ljubiteljima rock ‘n’ rolla.

Divlje Jagode od samog osnutka imaju smjer od kojeg nisu odustali i s istom žestinom i danas sviraju. Na novom studijskom albumu ugostit će neke od mnogobrojnih pjevača i svirača koji su ostavili svoj neizbrisiv trag u pjesmama koje su trajna baština rock ‘n’ rolla.

Glavni krivac za svaku notu na dvanaest studijskih albuma Divljih Jagoda, za stotine pjesama i desetke klasičnih hitova je neponovljivi Zele Lipovača, idejni tvorac benda koji danas nadilazi i granice i vrijeme i prostor.

“Sretan sam što ću na novom albumu moći okupiti neke drage ljude sa kojima je uvijek bilo posebno zadovoljstvo raditi. Konačna lista gostiju nije gotova, ali će imena kao što su Toni Janković (prvi pjevač Divljih Jagoda), Tifa i Tony Martin iz Black Sabbatha sigurno razveseliti sve one koji nas ovih 40 godina prate. Ne postoji put koji nema krivina pa sam tako osim zasluga i kriv za neke promašaje. Ne postoji čovjek koji ne griješi, ali kako smo nakon 40 godina još uvijek tu, još uvijek sviramo, onda se ipak nadam da je na tom putu bilo puno više dobrih stvari”, rekao je Zele Lipovača.

Glazba i tekst: Zele
Producent: Zele
Snimano u studiju “Šišmiš”, 2018.

Vokal: Livio Berak
Gitara: Zele
Bass gitara: Damjan Mileković
Klavijature: Damjan Deurić
Bubnjevi: Nenad Borić
Prateći vokal: Dina

Divlje Jagode na webu:
http://divlje-jagode.com/

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments