DNK – 2018 – Dijamant

Posted: May 29, 2018 / in: Domaca Muzika, Macedonian Music, Novosti, Slider / Comments


Music – Pancho / Lazar Cvetkoski
Lyrics – Pancho
Arrangement – Lazar Cvetkoski

Mastered by Streaky – London

Make Up – Eleonora Mark

Starring:

– Edina Musa
– Tiffany Rosario
– Jordon Crawford
– Marcus Ginyard
– Andrijana Ilioska
– Buco Beatbox
– Davor Mincorov

Video by Aleksandar Ristovski Prince – 2018

Follow us:
FB Fan Page:
https://www.facebook.com/dnkmk/

Andrej:
https://www.facebook.com/andrej.dnk
https://www.instagram.com/andrejdnk/

Tekst Pesme / Lyrics: 

Хеј,хеј Она е луда
Викаат од чиста мира она прави чуда
Да, кај неа нема ништо фејк
Парти енимал она го обожава дрејк, да, да
На подиумот си доминира
Лесно секого шармира
Вотка и џин обожава и бело
Милион долари изглед и тело

Реф
Дија дијамант, дија дијамант
Ти си дија дијамант дија дијамант
Тоа твое тело право ремек дело
се би направил за тебе да е мое цело а ти си
Дија дијамант, дија дијамант
Ти си дија дијамант дија дијамант
Тоа твое тело право ремек дело
се би направил за тебе да е мое цело а ти си

И викам Мала, би биле супер пар
Исто ко Мек Мил и Ники Минаж
Ме гледа се смешка знам дека и годи
Ме фаќа за рака низ клубот ме води
Ми шепка на уво да идеме дома
Ја погледнав само излеговме одма
Од врата на маса, на кревет во соба
Водевме борба во секоја поза

Реф х 3
Дија дијамант, дија дијамант
Ти си дија дијамант дија дијамант
Тоа твое тело право ремек дело
се би направил за тебе да е мое цело а ти си
Дија дијамант, дија дијамант
Ти си дија дијамант дија дијамант
Тоа твое тело право ремек дело
се би направил за тебе да е мое цело а ти си

© All right reserved 2020 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes