HomeDomaca MuzikaPreminuo Sinan Sakić

Preminuo Sinan Sakić

Poznati pevač Sinan Sakić preminuo je danas nakon borbe sa teškom bolešću

Sinan Sakić preminuo je danas nakon borbe sa teškom bolešću.

Sinan je rođen 13. oktobra 1956. godine u Loznici.

Počeo je karijeru pesmama “Rastanak kraj reke” i “Sreli smo se mnogo kasno” 1978. godine. Do 2017. godine Sinan je izdao 29 muzičkih albuma.

Među prvim hitovima bile su pesme „Miko, druže moj“ i „Janičar“ sa albuma iz 1982. godine. Njegovi najveći hitovi do sada su: „Ej od kad sam se rodio“, „Sudbina me na put šalje“, „Zaljubljen u tebe“, „Izađi na pet minuta“, „Reci sve želje“ i još mnogo drugih pesama.

Podsetimo, pre dvadesetak dana, Sakić je iz Kliničkog centra Srbije prebačen u privatnu beogradsku kliniku, na zahtev porodice. Supruga folk zvezde Sabina došla je u KCS sa sinovima Ernestom i Alenom, zahtevajući da se pevač odmah otpusti iz bolnice, kako bi ga odveli na magnetnu rezonancu u privatnu kliniku. Međutim, lekari su se tome usprotivili, zbog pevačevog lošeg zdravstvenog stanja, koji je već 18 dana u bolnici na pripremama za transplantaciju jetre.

– Hteli su da izgleda kao da izvodim Sinana na svoj potpis, a ne sa otpusnom listom, ali ja to nisam dozvolila – rekla je tada Sinanova supruga Sabina.

Ali to se pretvorilo u pravu dramu! Pevačev sin Ernest je insistirao na tome da njegov otac bude otpušten iz KCS, ali se ponašao neprimereno, zbog čega je osoblje bolnice pozvalo obezbeđenje, a kasnije i policiju, koja ga je s lisicama na rukama izvela iz te zdravstvene ustanove.

Čuveni folk pevač primljen je u bolnicu 27. aprila, a posle ispitivanja lekari su ustanovili da mu je neophodna transplantacija jetre. Prošle godine su mu ugrađeni stentovi u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, posle pregleda, ustanovili da to nije trajno rešenje i da će morati na transplantaciju jetre.

Izvor: novosti.rs

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments