HomeDomaca MuzikaAlen Hasanovic & Belma Karsic su postali milioneri!

Alen Hasanovic & Belma Karsic su postali milioneri!

Ako idemo po YouTube pregledima mladi i talentovati duo Alen Hasanovic & Belma Karsic dostigli su neverovatnih 2 miliona pregleda sa pesmom „Ko Sam Ja Tebi Sad“ u roku od samo mesec ipo dana sto je neverovatni uspeh za mlade umetnike.

Pesma je postala pravi Hit i vrti se vec svakodnevno u svim elitnim clubovima kao i putem Radio stanica. Kada bi smo sve to izracunali pored YouTube pregleda skupa stigli bi verovatno veoma brzo i na cifru od tri miliona pregleda. Sigurni smo u svakom slucaju da ce pesma konstantno i dalje preci veoma brzo tih 3 miliona pa verovatno ubrzo cak i celih 5 miliona pregleda posto je pesma stvarno prava stvar i ima potencijal da se jos duze vreme vrti po clubovima, slusa putem Radia i naravno putem YouTube.
Mozemo samo jos da cestitamo nasem dragom Alenu i nasoj dragi Belmi i da im pozelimo i dalje srece oko promocije nove pesme!

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments