Home Domaca Muzika Balcano pokidao s novim hitom!

Balcano pokidao s novim hitom!

Samo neka kida! Uz moderni zvuk i vrhunsku produkciju Stjepan Vujnović BALCANO ponovno oduševio brojnu publiku i ostale kolege sa glazbene scene. Pjesmu su pohvalili brojni pjevači koji često na društvenim mrežama i svojim Facebook stranicama djele nove pjesme svog mladog kolege.Balcano je ove godine najavio pet novih pjesama,od kojih je jedna ¨Samo neka kida¨.

Za ovim mladim glazbenikom iz Osijeka podigla se potražnja zadnjih mjeseci jer svaki njegov nastup ostane u odličnom pamćenju svim posjetiteljima diskoteka i klubova diljem regiona.¨Samo neka kida¨ sedma je pjesma po redu koju je izdao prije nekoliko dana. U prosincu 2018.godine održao je koncert u Engleskom gradu Corby-u pred velikom balkanskom publikom.

Balcano najavljuje još četiri nove pjesme od koje su čak tri dueti. O kojim pjevačima se radi neznamo, ali zasigurno će biti velika imena poznavajući ovog mladog Slavonskog folkera. Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati april i nove hitove!

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments