HomeNovostiJosip Matic i 'Igra sudbine' - potencijalni HIT

Josip Matic i ‘Igra sudbine’ – potencijalni HIT

YuCafe vam predstavlja novu pesmu popularnog pevaca narodne muzike.

Tokom neformalnog razgovora, na temu o nastansku “Igre sudbine“, tekstopisac, Mediha Medi Imamovic, podelila je sa nama zanimljive, simpaticne detalje:
” Taj dan, u momentu dok sam zavrsavala tekst, nametalo mi se pitanje kome li bi najbolje legla ova pjesma?! Josip Matic?! daa, to je to, pomislih. Istog trena potrazim ga na fb i posaljem mu poruku: “Hallo, Josipe! Imam pravu pjesmu za tebe!”. Ubrzo potom se oglasio, nasmijao se bas bas, pitajuci me otkud ja znam da je to prava pjesma za njega. “Znam, eto tako, znam”, odgovorih mu.
Jako me raduje da je ubrzo prepoznao potencijal i, i pored silnih nastupa, ozbiljnije se posvetio stvaranju odgovarajuce muzike!’Igra sudbine’ je naprosto njemu sudjena pjesma i sretna sam zbog ove saradnje! Sretno bilo!”.

preslusajte i uzivajte uz predivnu narodnu pesmu i podelite ako vam se pesma dopada

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments