HomeNovostiJK ukrala "Krimi rad" od muža Dare Bubamare?

JK ukrala “Krimi rad” od muža Dare Bubamare?

Priča se da je Jelena Karleuša ukrala pesmu “Krimi rad”. Tim povodom oglasila se i pevačicina PR služba koja tvrdi da to nije istina – da su pre snimanja pesme dobili sve dozvole i autorska prava.

JK ukrala "Krimi rad" od muža Dare Bubamare?

Navodno je, bez ikakvog pitanja i dozvole, obradila francusku pesmu “Kriminal”, koju je napisao Mkuboi Ikbala, na koju autorska prava polaže Milan Kesić (muž Dare Bubamare)

Jelena Karleuša je navodno, bez ikakvog pitanja i dozvole, obradila francusku pesmu “Kriminal”, koju je napisao Mkuboi Ikbala, a na koju autorska prava polaže Milan Kesić (muž Dare Bubamare). Karleuša bi zbog toga trebalo da bude i tužena, kako se priča. Tim povodom se oglasio i Jelenin PR tim.

– Povodom netačnih navoda i malicioznih insinuacija pojedinih srpskih medija poznatih po iznošenju neistina o Jeleni Karleuši, naglasavamo sledeće: Veliki hit “Krimi rad” snimljen je uz sve dozvole, i uz pismeno potvrđena izvođačka prava od strane autora. Dalje objavljivanje netačnih informacija, rezultiraće jos jednom u nizu tužbi protiv onih koji, zarad tiraža, ne prezaju da koriste ime Jelene Karleuše u negativnom kontekstu, urušavajući njen ugled kao čoveka i umetnika, stoji u saopštenju.

Proverite koliko liče pesme.

Jelenin “Krimi rad”:

Francuski “Kriminal”:

Izvor:  vesti-online.com

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments