Home Domaca Muzika Ceca - 2013 - Turbulentno

Ceca – 2013 – Turbulentno [Spot]

Konačno je izašao dugo najavljivani Cecin spot za veliki hit sa novog albuma – “Turbulentno”. U spotu se pojavljuje zgodni maneken kome ni Ceca ne odoleva.

http://youtu.be/eFNjC3OVCFo

Ovo je drugi spot sa poslednjeg Cecinog albuma, a prethodni je urađen za pesmu “Da raskinem sa njom”. Muziku za pesmu “Turbulentno” uradio je Damir Handanović, a tekst Marina Tucaković. Za režiju spota bio je zadužen Miloš Nadaždin.

 

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments