Severina oborila rekord u rodnom Splitu

Posted: November 28, 2013 / in: Novosti / Comments

Severina Vučković je prva muzička zvezda koja je usela da rasproda Splitsku Spaladium arenu do poslednjeg mesta.

Severina-Split

Prema rečima direktora arene, Renca Posinkovića, nikada u Splitu nije vladao ovakav interes za neki koncert kao za Severininu muzičko scensku bajku “Dobrodošao u klub”, iako su tamo svoje koncerte održavala najveća imena regionalne muzičke scene poput Zdravka Čolića, Đorđe Balaševića, Dine Merlina i mnogih drugih.

Turneja “Dobrodošao u klub” je muzičko scenski spektakl u četiri čina, isprepleten vrhunskim scenskim nastupom velikog broja plesača, neverovatnim scenskim efektima i probranim Severininim hitovima.

Kao I za svoje prethodne nastupe i za splitsku Arenu Severina je pripremila neštoposebno, pa tako ekipu koja učestvuje u stvaranju ove priče čini čak 90 ljudi, dok je reditelj koncerta i celog spektakla priznati slovenački umetnik Tomaž Pandur.

Split tako može očekivati sve ono što je do sada imala priliku videti publika u Rijeci, Beogradu, Skopju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Dubrovniku, Varaždinu i Novom Sadu. Koncert u Splitu je zadnji koncert u Hrvatskoj, po mnogima najspektakularnije regionalne turneje koju je do sada videlo preko 100 000 ljudi.

Do kraja godine Severina će osim u Splitu, 06.12., nastupiti u: Frankfurtu, Mariboru, Črnomelju, Phorzheimu, a za kraj godine rezervisani su novogodišnji nastupi u hotelu Splendid, u Budvi, 31. decembra i 1.januara 2014. godine i u Kotoru 2. januara.

 

© All right reserved 2019 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes