Home Novosti Severina oborila rekord u rodnom Splitu

Severina oborila rekord u rodnom Splitu

Severina Vučković je prva muzička zvezda koja je usela da rasproda Splitsku Spaladium arenu do poslednjeg mesta.

Severina-Split

Prema rečima direktora arene, Renca Posinkovića, nikada u Splitu nije vladao ovakav interes za neki koncert kao za Severininu muzičko scensku bajku “Dobrodošao u klub”, iako su tamo svoje koncerte održavala najveća imena regionalne muzičke scene poput Zdravka Čolića, Đorđe Balaševića, Dine Merlina i mnogih drugih.

Turneja “Dobrodošao u klub” je muzičko scenski spektakl u četiri čina, isprepleten vrhunskim scenskim nastupom velikog broja plesača, neverovatnim scenskim efektima i probranim Severininim hitovima.

Kao I za svoje prethodne nastupe i za splitsku Arenu Severina je pripremila neštoposebno, pa tako ekipu koja učestvuje u stvaranju ove priče čini čak 90 ljudi, dok je reditelj koncerta i celog spektakla priznati slovenački umetnik Tomaž Pandur.

Split tako može očekivati sve ono što je do sada imala priliku videti publika u Rijeci, Beogradu, Skopju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Dubrovniku, Varaždinu i Novom Sadu. Koncert u Splitu je zadnji koncert u Hrvatskoj, po mnogima najspektakularnije regionalne turneje koju je do sada videlo preko 100 000 ljudi.

Do kraja godine Severina će osim u Splitu, 06.12., nastupiti u: Frankfurtu, Mariboru, Črnomelju, Phorzheimu, a za kraj godine rezervisani su novogodišnji nastupi u hotelu Splendid, u Budvi, 31. decembra i 1.januara 2014. godine i u Kotoru 2. januara.

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments