HomeNovosti“X Factor”: Roker iz Novog Sada podigao publiku i žiri na noge!...

“X Factor”: Roker iz Novog Sada podigao publiku i žiri na noge! (VIDEO)

Roker iz Novog Sada, Miloš Bajat, otpevao je muzičku numeru iz filma Spajdermen. Miloševo pevanje se dopalo žiriju, kao i njegov ekscentričan izgled.
Dopala mi se tvoja boja glasa i to što nisi skinuo osmeh sa lica – izjavila je Emina Jahović, dok se Kristina malo našalila na sopstveni račun:
Ja kao dežurna veštica ću reći da mi se ovo dopalo i volela bih da te čujem kako pevaš pesmu Aerosmita.
Kiki se složio sa koleginicama:
Cela tvoja pojava vrišti: To sam ja! I to je ono što je meni jako lepo i simpatično.
Za razliku od svojih kolega Joksimović je zamerio Milošu na izboru pesme:
Ne bih se složio sa svojim kolegama. Ti si super u tom nekom stilu, ali ako si već u roku, treba da budeš još više rok. Rok nema alternativu.
Takmičar je objasnio Željku da razume šta želi da mu kaže i da je najiskrenije želeo da prvo dobije poverenje publike i žirija, pa je zato izabrao malo komercijalniju pesmu.
Poželeo sam da prvo steknem vaše poverenje, pa onda da vratim rokenrol tamo gde mu je mesto u Srbiji i region – rekao je Miloš.
Kristina je bila oduševljena odgovorom, dok je Željko rekao da je to mala kalkulacija i da mu se to ne dopada, ali je, ipak, takmičara upitao da otpeva još jednu pesmu. Nakon što je ekscentrični roker uspešno podigao publiku i žiri na noge po drugi put, sudije su se oduševile, pa se Miloš plasirao u sledeći krug takmičenja. Međutim, i kada je otišao sa scene, nastavila se polemika u žiriju. Željko je ostao pri svom mišljenju da Miloš kalkuliše i da to nije dobro, pa mu je Emina kroz osmeh rekla:
Željko bre, svi kakulišemo!

Izvor: Kurir

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments