HomeNovostiDragana Mirkovic Vec 30 Godina Sa Nama!

Dragana Mirkovic Vec 30 Godina Sa Nama!

Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda narodne muzike, ove godine slavi jubilej – 30 godina uspešne karijere na estradi!
15[1]

Dragana će svoj jubilej obeležiti nizom koncerata. U planu su veliki koncerti po svim većim gradovima država u regionu, koncerti u Bugarskoj, Rumuniji, Turskoj i Grčkoj, a kao kruna planiran je veliki beogradski koncert koji publika godinama išcekuje.

Od kako se pojavila na tadašnjoj, velikoj jugoslovenskoj sceni kao 15-godišnja devojčica, postala je i ostala miljenica svih naroda i narodnosti, ali i susednih zemalja. Najavljivana kao čudo od deteta, obožavana kao “dobra devojka”, a sada uspešna žena i majka dvoje dece, karijeru je gradila isključivo svojim glasom i pesmama. 

 

Karijeru Dragane Mirković obeležili su veliki hitovi, ogromne, megalomanske turneje, serije koncerata u kojima je uvek bila inovativna, koreografije po uzoru na velike svetske zvezde i moderni spotovi, ali i veliki broj nagrada koje je čine našom najnagrađivanijom pevačicom.

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments