HomeNovostiPjevač Boban Rajović jučer se našao u veoma zanimljivoj situaciji

Pjevač Boban Rajović jučer se našao u veoma zanimljivoj situaciji

Pjevač Boban Rajović jučer se našao u veoma zanimljivoj situaciji. Vraćajući se kući iz Bosne, Boban i njegova ekipa prolazili su kroz naselje Karanovac koje se nalazi nadomak Banja Luke.

Inače, ovih dana u Karanovcu privode se kraju radovi na novom mostu koji će u saobraćaj biti pušten tek za nedelju dana a do tada je putnicima na raspolaganju stari most čije uklanjanje je planirano tek nakon što novi most bude potpuno završen.

Kako Rajović nije znao da je most i dalje u izgradnji krenuo je tim putem, no naišavši na bagere i radnike, vidio je da ne može dalje. Ipak, nekolicina radnika koja je završavala svoj posao prepoznala je pjevača i s oduševljenjem mu ponudili da on bude prvi koji će preći most.
Pjevač je bio veoma iznenadjen i polaskan ovom gestom radnika te je u znak zahvalnosti za ukazanu mu čast izdvojio par minuta za druženje i fotografisanje s njima a na odlasku je ispisao svoje ime na mostu i uz to dodao i datum tek toliko da se zna ko je prvi prešao karanovački most i to nedelju dana prije puštanja u saobraćaj…

Boban Rajovic na Facebook & Twitter:
Official FB: https://www.facebook.com/BobanRajovicOfficial
Official web: http://bobanrajovic.com
Official twitter: https://twitter.com/bobanrajovic

fotografija (3)picture  fotografija (4) fotografija (2)fotografija (5)picture (2) 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments