HomeDomaca MuzikaPREMIJERA: Boban Rajović predstavio spot za ''Barabu''

PREMIJERA: Boban Rajović predstavio spot za ”Barabu”

Večeras je Boban Rajović predstavio još jedan spot.
Radi se o spotu za pjesmu ”Baraba” koju je Rajović publici predstavio prije skoro godinu dana a čiji su autori Stefan Djurić Rasta i Slobodan Veljković Coby.

”Iskreno, već sam bio i odustao od ideje da snimam spot za pjesmu Baraba jer trenutno radim na dvije nove pjesme i dva spota ali kad sam pročitao scenario jednostavno nisam mogao odoljeti. Kompletna priča odvija se u Londonu a sve se u potpunosti uklapa u tematiku pjesme tako da vjerujem da će se ljudima svidjeti” kaže Rajović.

Spot je sniman u Londonu a za kompletnu priču zaslužna je vrhunska ekipa ”LV produkcije” na čelu sa Lazarom Vukovićem a u spotu se pojavljuju i ”opasni momci” sa londonskih ulica kao i nekoliko londonskih policajaca.

Inače Rajović je u spotu predstavljen kao kriminalac, član balkanske auto mafije za kojim je raspisana medjunarodna potjernica. On se u kasne noćne sate, dok njegova ”djevojka” spava iskrada iz kuće kako bi obezbijedio tražene automobile za svoje ”klijente”
Na kraju mu britanska policija postavi zamku i on biva uhapšen.

Kako se Rajović snašao u ulozi ”barabe” pogledajte ovdje

Boban Rajovic na Facebook:
https://www.facebook.com/BobanRajovicOfficial

Boban Rajovic na Twitter:
https://twitter.com/bobanrajovic

Boban Rajovic Website:
http://bobanrajovic.com

 

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments