HomeDomaca MuzikaHrvatska i Crna Gora otvorile račun za pomoć Srbiji i BiH!

Hrvatska i Crna Gora otvorile račun za pomoć Srbiji i BiH!

Hrvatski Crveni krst je pokrenuo prikupljanje pomoći za stanovništvo ugroženo katastrofalnim poplava koje su pogodile područja Bosne i Hercegovine i Srbije, saopšteno je danas iz te humanitarne organizacije. Takođe, i Crna Gora se uključila u akciju.

534450-madjarska02-ap-foto-csaba-krizsan[1]

Prikuplja se isključivo novčana pomoć on-line donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog krsta, prenosi portal Seebiz.
Hrvatski Crveni krst će, kako se navodi, prikupljena sredstva dostaviti Crvenom krstu u Srbiji i BiH.

Crveni krst Crne Gore otvorio je žiro račun za novac namenjen najugroženjjim u poplavama koje su pogodile Srbiju i Bosnu i Hercegovinu (BiH), saopšteno je iz te organizacije.

Crveni krst Crne Gore će kolegama u BiH pomoći sa kanisterima za vodu, čizmama i konzerviranom hranom, kako je dogovoreno u direktnoj komunikaciji dve organizacije, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su od Crvenog krsta Srbije infomisani da ta organizacija “trenutno raspolaže resursima za interventno delovanje”.

U komunikaciji sa mobilnim operaterima u Crnoj Gori dogovoreno je i otvaranje donatorskih brojeva putem kojih će gradjani, slanjem poruke, moći da pomognu najugroženijima u dve susedne države.

Crnogorska vlada ranije je saopštila da će pomoći Srbiji u sanaciji katastrofalnih poplava.

Ako zelite da pomognete putem donacije posetite sajt Hrvatskog Crvenog Krsta na sledeci link: http://www.hck.hr/hr/stranica/apel-za-pomoc-poplavljenim-podrucjima-u-bih-i-srbiji-414

Hvala Puno Svima Na Vasu Pomoc!

www.hck.hr

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments