HomeDomaca MuzikaBoban Rajović na JUNFESTU u Parku Ušće u Beogradu u Sredu 18....

Boban Rajović na JUNFESTU u Parku Ušće u Beogradu u Sredu 18. Juna

Boban Rajovic-junfestaPopularni pevač će nastupiti na Beogradskom festivalu od 21 h gde će se ulaz naplaćivati porukom na 1003, a kao specijalni gosti će mu se pridružiti grupa IN VIVO, DJ SHONE i CVIJA

Pevač Boban Rajović priključio se mnogobrojnim javnim ličnostima koje pomažu ugroženima u poplavama, a svoj doprinos daje odvajajući novac od nastupa.

Za sve posetioce njegovog predstojećeg koncerta na JUNFESTU ulaz te večeri će biti slanje poruke na 1003.
“Osećao sam se obaveznim da pomognem ljudima koji su se našli u veoma teškoj situaciji. U saradnji sa organizatorima JUNFESTA, došli smo na ideju da učestvujem na festivalu gde će se se umesto ulaznice slati SMS poruke na 1003, kako bismo bili sigurni da tako prikupljena sredstva odlaze u sigurne ruke”.

Posetioci prvog dana JUNFESTA, kupovinom ulaznice putem Eventima po ceni od 200 dinara, će donirati novac za stanovništvo ugroženo poplavama u Srbiji, BIH i Hrvatskoj.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments