HomeDomaca MuzikaBand Aid za poplavljenu regiju "Vjeruj U Sutra"

Band Aid za poplavljenu regiju “Vjeruj U Sutra”

Glazbene zvijezde iz cijele regije zahvacene strašnim poplavama ujedinile su se i snimaju pjesmu i spot “Vjeruj U Sutra” za pomoć svim stradalima.

Potaknuti jedinstvom u pomoći ljudima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije čiji su domovi stradali u nedavnim poplavama, autori Đelo Jusić Jr i Paula Jusić odlučili su napisati pjesmu koja će okupiti izvođače iz sve tri pogođene regije. Njihova pjesma Vjeruj u sutra ujedinila je tako neka od najpoznatijih pjevačkih imena s ovih prostora, a pozivu su bez razmišljanja odazvali: Jelena Rozga, Rade Šerbedžija, Kemal Monteno, Tereza Kesovija, Zdenka Kovačićek, Danijela Martinović, Giuliano, Dražen Žerić Žera, Željko Bebek, Halid Bešlić, Amira Medunjanin, Željko Samardžić, Slađana Milošević, Dado Topić, Hanka Paldum, Ivana Kovač, Đorđe David iz Generacije 5 te Bane Krstić iz grupe Garavi sokak iz Vojvodine, Dinasco, te Krešimir Kaštelan iz Crvene jabuke.
Pjesma Vjeruj u sutra rodila se gotovo u sekundi. Ona nema nikakvu političku poruku niti nam je bila namjera oživljavati neka stara vremena. Njena jedina poruka je ljudima koji su pogođeni ovom tragedijom pokazati da smo i na ovakav način uz njih i da je zajedništvo u pomoći itekako ostvarivo. Pjesma govori o prijateljstvu i vjeri u bolje sutra. Naravno, osim ovom pjesmom pomogli smo i pomažemo svi i na druge načine jer tim ljudima će pomoć i dalje biti potrebna, rekao nam je Đelo Jusić Jr.

Ono što se možda činilo gotovo nemogućim, jer su mnogi izvođači zbog poslovnih obaveza „razasuti” po cijelom svijetu, spremnost na pomoć uz korištenje pametnih telefona, ali i tonskih studija koji su pristali na ovaj način pomoći pjesma je snimljena gotovo za 15 dana, a premijerno će biti predstavljena već idući tjedan. Zanimljivo je da je Hanka Paldum svoj dio snimila u St.Louisu u američkoj državi Missouri gdje se nalazi na turneji.

Croatia Records se ovim putem zahvaljuje svim izvođačima, ali i ostalim suradnicima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta.

Autori Pesme “Vjeruj U Sutra”

autor glazbe: Đelo jr. Jusić
autor stihova: Paula Jusić
autor aranžmana: Đelo jr. Jusić

Glazbenici (po abecednom redu):

Amira Medunjanin
Bane Krstić (grupa Garavi sokak)
Dado Topić
Danijela Martinović
Dinasco (instrumentalist – gitare)
Dražen Žerić Žera (grupa Crvena jabuka)
Đelo jr.Jusić (instrumentalist – klavijature/programiranje)
Đorđe David (grupa Generacija 5)
Giuliano
Halid Bešlić
Hanka Paldum
Ivana Kovač
Jelena Rozga
Kemal Monteno
Krešimir Kaštelan (grupa Crvena jabuka – instrumentalist – bas)
Paula Jusić
Rade Šerbedžija
Slađana Milošević
Tereza Kesovija
Zdenka Kovačićek
Željko Bebek
Željko Samardžić

Tonska studia (po abecednom redu):

ADRIA TON production (Zagreb)
Croatia Records (Zagreb)
Garav sokak (Novi Sad)
Krešimir Kaštelan (Velika Gorica)
Dinasco (Rovinj – Bale)
Radio Pula (Pula)
Studio S (St. Louise, USA)
TEMPO (Sarajevo)
Tomislav Mrduljaš (Split)
Željko Samardžić (Beograd)

Miksanje i mastering:

Studio Croatia Records
Ton majstor: Goran Martinac
Producent: Đelo jr. Jusić

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments