HomeDomaca Muzika"Skale" proslavile 20. rođendan

“Skale” proslavile 20. rođendan

Milena Vučić je rekla da joj je nastup na “Skalama” 2006. i dalje najdraži u karijeri, Romana je čuvala haljinu koju je nosila na “Skalama” pre 10 godina

spek-skale[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za završnicu 20. muzičkog festivala “Sunčane skale” u Herceg Novom, organizatori su obećali gala koncert i obećanje ispunili! Prepuna Kanli kula, 23 izvođača, uglavnom pobednika minulih festivalskih izdanja a sada regionalno popularnih zvezda (Vlado Georgiev, Željko Joksimović, Marija Šerifović, Goran Karan, Sergej Ćetković, Ivana Banfić, Romana, “Kolonija”, Boris Novković…), učinili su atmosferu fantastičnom. Kakvi su stvarni dometi festivala pokazala je zanimljiva statistika o tome da se tokom dve decenije na “Skalama” čulo 1.018 kompozicija od kojih je blizu 800 bilo posvećeno ljubavi.

Milena Vučić je rekla da joj je nastup na “Skalama” 2006. i dalje najdraži u karijeri, Romana je čuvala haljinu koju je nosila na “Skalama” pre 10 godina i obukla je za 20. rođendan festivala. Slovenka Rebeka Remac je zbog nastupa prvi put ostavila dete na čuvanje bakama. Isto to uradili su i Joksimovići, koji su u Crnu Goru doputovali bez tromesečnog sina Koste. Marija Šerifović sišla je sa scene i sa publikom otpevala “Mrš”. A dok je svirao “Amadeus bend” ispucan je i rođendanski vatromet.

SEĆANjE NA TOŠETA

FESTIVAL je veliki onoliko koliko ga ljudi vidi, a “Skale” je video milionski auditorijum. Da za 20 godina na “Skalama” niko nije zaboravljen, organizatori su pokazali sećanjem na Tošeta Proeskog, a publika je aplaudirala dok je emitovan video na kojem Toše peva pesme sa “Skala”, prve korake u svojoj munjevitoj i prekratkoj karijeri.

POBEDNICI “NOVIH ZVEZDA”

POBEDNIK večeri “Novih zvezda” je Dimitar Andonovski i pesma “Ako me boli”. Drugo mesto osvojila je Egi sa kompozicijom “Daj mi da sonami”, dok su treće mesto osvojili “Bla bla bend” i Sanja Dimitrijević sa numerom “Neosvojivi”.

Izvor: www.novosti.rs

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments