HomeDomaca MuzikaNedeljko Bajic Baja - Nove Pesme, Novi Spotovi & Album

Nedeljko Bajic Baja – Nove Pesme, Novi Spotovi & Album

Nedeljko Bajić Baja je radio ukupno dve godine na njegov novi album. Svaka pesma je veoma pazljivo odabrana mada nimalo nije lako opravdati uspeh proslog albuma “Dragih Uspomena”. Fanovi Nedeljka Bajic Baje cekaju vec mesecima da se novi album konacno pojavi u prodaju al sada je doslo cekanju kraja jel album vec je stigo u produkciju “City Records” i ovih dana ce se pojavi u prodaju.

“- U svojoj karijeri sam se trudio da uvijek ostanem svoj, ali sam uvodio promjene u svojim pjesmama , nudio sam publici svaki put nešto novo od mene, sada je došao na red i promjena izdavačke kuće sa kojom sam jako zadovoljan posebno što sarađujem sa Pinkom godinama ! ”
reko je Baja u interview za poznati portal ekskluziva.ba

Nedeljko Bajic Baja na Facebook:
https://www.facebook.com/BajaOfficial?fref=ts

Nedeljko Bajic Baja – Snovi Od Stakla

Nedeljko Bajic Baja – Vredna Cekanje

Nedeljko Bajic Baja – Snaga Vetra

Spot Za Pesmu “Od Ljubavi Jace”

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments