HomeDomaca MuzikaPoljubila Bih Se Sa Petrom Grašom, A Volela Da Mi Pike Mrsi...

Poljubila Bih Se Sa Petrom Grašom, A Volela Da Mi Pike Mrsi Kosu

U sklopu promocije za naJelena Rozga photojnoviju pesmu “Zivot Je Cudo”, Jelena Rozga je gostovala na Radiju Pingvin i u emisiji “Vikend sa Ziletom” odgovarala na šaljiva i pikantna pitanja vezana za muškarce iz javnog života.

Na pitanje o Tom Kruzu, atraktivna pevačica je izjavila da bi ipak izabrala nekog krupnijeg i mlađeg muškara, ali kada je trebalo da izabere između Gorana Bregovića i Petra Graše, odnosno kojeg bi htela da joj pomogne vestačkim disanjem ukoliko bi se onesvestila, izabrala je Petra Grašu navodeći da ne treba dirati oženjene muškarce, a budući da je Grašo, iako u vezi, jos uvek neoženjen, izbor je pao na njega.

Kada je pak morala da izabere između Ronalda, Bekama i Pikea, Jelena je otkrila da bi ipak dozvolila da joj čuveni Pike mrsi kosu, uz duhovito obrazloženje da voli muškarca koga “ima” i da Pike pravi lepu decu.

Jelena je sinoć u sklopu svoje letnje turneje održala odličan koncert u prepunom klubu Maximus u Kotoru, a već danas i sutra lepu Splićanku očekuju nastupi u Vodicama i Makarskoj.

Novu Pesmu “Zivot Je Cudo” mozete preuzeti kod nas pod “Download” 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments