Home Novosti Rasvetljen slučaj u kojem je SBB oštećen za milione evra

Rasvetljen slučaj u kojem je SBB oštećen za milione evra

sbb_internet[1]BEOGRAD, 26. avgusta 2014. – Policija je rasvetlila slučaj u kojem je firma GSS Media oštetila kompaniju SBB za više miliona evra reemirovanjem televizijskih kanala, bez odobrenja nosioca autorskih prava, saopštio je u utorak MUP Srbije.

“GSS Media sa sedištem u Beču je, putem dva kol-centra, u Beogradu i Nišu, nalazila klijente i prodavala im pakete za gledanje televizijskih kanala sa teritorija bivših jugoslovenskih republika i šire. Program su pratili preko interneta, putem GSS IPTV BOX-a, koji je nudio 180 kanala, po ceni od 145,90 evra za aktiviranje usluge i mesečnoj pretplati od 15,90 evra”, navela je policija.

Posrednička agencija, preko koje su zaposleni bili angažovani, uzimala je proviziju od 40 evra po nadjenom klijentu, navodi se u saopštenju.

Protiv odgovornog lica firme GSS Media S.P. policija će Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal podneti krivičnu prijavu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments