HomeDomaca MuzikaJala & Buba Corelli - 2014 - 22

Jala & Buba Corelli – 2014 – 22

“Nekada sam sanjao sve ovo, u sobi 2×2 sa olovom u pištolju.”

To je dio pjesme pod imenom “22” poznatog sarajevskog rap dvojca Jasmina Fazlića poznatijeg kao Jala i Amara Hodžića alias Buba Corelli.Pjesma vraća repere u prošlost, priča o njihovim snovima i planovima za budućnost. Inače “22” je pjesma s nedavno predstavljenog albuma “Pakt s đavolom”. Album je prezentiran 13.12. pred velikim brojem kolega i poštovalaca rada Jale i Bube.

“Ovo je samo početak, odlučno smo krenuli da našu muziku i sve vezano za nas podignemo na skroz novi nivo, na što publika neće ostati ravnodušna, to im obećavamo. Već u januaru vam poklanjamo i treći spot sa albuma koji ce potvrditi da ovo nije samo prazna priča i marketing. Albumom smo prezadovoljni, na Deezeru je i dalje na prvom mjestu konkretno za Balkan sto nam je samo dalo vjetar u leđa, mozda je i rano da pricamo o novim projektima ali #psđ je bio samo jedna faza tako da već radimo na slijedećem punom parom. Pozdrav za sve one koji nas podrzavaju i veliko Vam hvala, jer bez vas sve ovo ne bi imalo smisla,” izjavili su Jala i Buba.

“Pakt s đavolom” je izdat pod markicom Tempo produkcije i RedEye, sadrži 13 pjesama koje su dokaz truda, rada i talenta. Spot su radili Agrez i Poba iz RedEye films.Album je najavljen uz pjesmu “Bez tebe” koja ja doživjela ogromnu popularnost, a sudeći po dosadašnjim komentarima, pjesma “22” prijeti to da postane.

Pesmu “22” mozete preuzeti pod “Download” iz sekcije “RAP/HipHop” 

Jala & Buba Corelli - 2014  1 Jala & Buba Corelli - 2014  2 Jala & Buba Corelli - 2014 3 Jala & Buba Corelli - 2014 4 Jala & Buba Corelli - 2014 5

 

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments