Home Domaca Muzika Najveća Novogodišnja Zurka Ceka Vas U Danskoj!

Najveća Novogodišnja Zurka Ceka Vas U Danskoj!

Uveliko se spremaju planovi na koji način najbolje dočekati najluđu noć u godini. Neki će organizirati kućnu žurku, neki će pak biti na javnom dočeku dok su mnogi riješili da novu godinu dočekaju izvan granica Bosne i Hercegovine. Na spisku željenih destinacija nalazi se Istanbul, Dubai, Pariz, Beč i mnogi drugi gradovi. Također organizirane su i mnogobrojne ture za Dansku, tačnije za živopisni grad Tonder.

Pored ljepote i jedisntvenosti grada koji svake godine privlači hiljade turista, ono što je Bosance podstaklo da dočekaju 2015. godinu baš ovdje jeste veliki bosanski dernek. Naime, Armin Bijedić, Dijana Bliznac i Almir Ajanović najavili su pravi spektakl u novogodišnjoj noći upravo u ovom dijelu Danske.

“Kažu da u kakvom raspoloženju dočekate Novu godinu, takvi vam dani i dolaze. Zato se potrudite da budete uz vama drage ljude, puni pozitivne energije, nasmijani i raspjevani. Oni koji uz nas isprate staru i dočekaju novu godinu, zasigurno dobre energije i raspoloženja, muzike i plesa neće faliti. Iznenadila nas je činjenica da su mnogi karte rezervisali iz Bosne,Austrije,Njemačke, Norveške,Švedske. Drago nam je da smo uspjeli skupiti naše ljude sa svih meridijana i samo zbog njih pravimo najluđu žurku na svijetu,” izjavili su Armin, Dijana i Almir.

Ukoliko još niste isplanirali novogodišnju noć, požurite i na vrijeme rezervišite mjesto.

1

http://youtu.be/54F7I-eQnqw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments