Home Domaca Muzika Seka u Bobanovoj izdavačkoj kući?!

Seka u Bobanovoj izdavačkoj kući?!

seka-i-boban

Poslije uspješnog novogodišnjeg nastupa u vili ‘Jelena’, Seku Aleksić muku muči – za koga će izdati novi album ‘Lek za spavanje‘. Kako saznajemo, pjevačica je dobila više ponuda, ali se najviše isprsio njen kolega Boban Rajović koji je nedavno otvorio izdavačku kuću ‘BR:Enter Music‘. Šuška se da je Seki ponudio čak 40 000 evra kako bi on objavio njen novi CD, svestan da bi to bio pun pogodak.

Ipak, folk zvezda još uvijek nije odlučila da li će ostati u ‘Grandu’, otići kod Rajovića ili u neku drugu izdavačku kuću. Oni koji su čuli nove pjesme kažu da će ‘Lek za spavanje’ biti njen najbolji album do sada i da će naslovni singl postati mega hit.

– Još uvek ništa ne znam. Kada bude bilo nešto konkreno, rado ću to podeliti sa mojom publikom. Još nismo odredili datum izlaska albuma, ali je izvesto da će to biti u februaru – kratko je rekla Seka.

Objavio:

magazin STAR

1597818_1523669624568031_8294890174650868930_o[1]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments