HomeDomaca MuzikaSandra Prodanović Afrika Video Porukom Raskrinkala Lažne Fb Profile! (Video)

Sandra Prodanović Afrika Video Porukom Raskrinkala Lažne Fb Profile! (Video)

Sandra Prodanović obavestila je svoje fanove o svom pravom profilu, pošto ima puno „lažnjaka“ ona je bila primorana da video porukom obavesti svoje obožavatelje i tako stavi tačku na lažnjake.
Afrika je rekla da njen profil ima preko 350.000 fanova i zahvalila se Stefanu Ivaniševiću koji vodi njen profil kako treba.
„Video pozdrav za sve Vas koji me pratite! Zbog velikog broja laznih profila i Vasih pitanja koji je profil pravi- video odgovor za sve! Ljubim Vas“ napisala je Afrika.
Inače ona je ovih dana u žiži javnosti jer pojedini poznavaoci prilika predložili su upravo nju da bude predstavnik Srbije na Evroviziji.

Lajk & Share Jedin Pravi Profil Sandre Afrike na Facebook: https://www.facebook.com/sandraafrikaofficial

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments