Home Domaca Muzika Sandra Prodanović Afrika Video Porukom Raskrinkala Lažne Fb Profile! (Video)

Sandra Prodanović Afrika Video Porukom Raskrinkala Lažne Fb Profile! (Video)

Sandra Prodanović obavestila je svoje fanove o svom pravom profilu, pošto ima puno „lažnjaka“ ona je bila primorana da video porukom obavesti svoje obožavatelje i tako stavi tačku na lažnjake.
Afrika je rekla da njen profil ima preko 350.000 fanova i zahvalila se Stefanu Ivaniševiću koji vodi njen profil kako treba.
„Video pozdrav za sve Vas koji me pratite! Zbog velikog broja laznih profila i Vasih pitanja koji je profil pravi- video odgovor za sve! Ljubim Vas“ napisala je Afrika.
Inače ona je ovih dana u žiži javnosti jer pojedini poznavaoci prilika predložili su upravo nju da bude predstavnik Srbije na Evroviziji.

Lajk & Share Jedin Pravi Profil Sandre Afrike na Facebook: https://www.facebook.com/sandraafrikaofficial

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments