HomeDomaca MuzikaPreminuo Kralj Vlaske Muzike Slobodan Domacinovic Domacin

Preminuo Kralj Vlaske Muzike Slobodan Domacinovic Domacin

Svojim radom dao je i daje veliki doprinos vlaškoj muzici, bio je prisutan na estradnoj sceni preko trideset pet godina!

Slobodan Domacinovic Domacin

Kralj vlaške muzike Slobodan Domaćinović Domacin preminu je. Slobodan je rođen u Radujevcu, selu pored Negotina, na tromeđi Srbije, Rumunije i Bugarske.

Bio je jedan od najvećih interpretatora vlaške muzike. Svojim radom dao je i daje veliki doprinos vlaškoj muzici, bio je prisutan na estradnoj sceni preko trideset pet godina i tvorac preko dve stotine pesama od kojih su mnoge postale pravi predstavnici vlaške narodne muzike, a proslavio se van granica i Timočke krajine i Srbije.Izvor: Kurir

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments